Liberty of the Seas

ScreenShot1237

14 mei stond ik gepakt klaar om in te schepen voor mijn allereerste cruise. Je kan niet anders dan onder de indruk zijn van dit enorme schip. Aangezien we online hadden ingecheckt verliep alles zeer vlot. We waren klaar om aan boord te gaan en Liberty of the Seas te ontdekken.
We hadden een promenadekajuit: dit is een binnenkajuit maar met een venster dat uitzicht geeft op de promenade. Zelf was ik verbaasd dat de kajuiten zo ruim zijn. De badkamer is klein maar men heeft alles wat men moet hebben.

  ScreenShot1246
Ontbijten kan zowel in het buffetrestaurant of in het hoofdrestaurant. ’s Middags is er voldoende keuze in het buffetrestaurant of hamburgerrestaurant en dineren kan in het hoofdrestaurant, 2 à la carte restaurants (Italiaans of grill) of in het buffetrestaurant. Er is steeds voor elk wat wils aangezien je zelf een aantal gangen kan samenstellen van het menu.

Aan entertainment geen gebrek: overdag kan je minigolfen, de klimmuur testen of de flow rider proberen, relaxen aan één van de zwembaden of genieten in de wellness en natuurlijk de leuke aanlegplaatsen ontdekken. Voor de kinderen is er ook voldoende aanwezig om ze te plezieren: Adventure Ocean waar allerlei activiteiten georganiseerd worden, sportvelden en zo veel meer. ’s Avonds waag je een gokje in het casino, geniet je van de ijsshow, een musical of een acrobatie-act, ga je uit de bol in de discotheek, neem je een drankje in één van de bars met live muziek of zing je in de karaokebar.
Royal Caribbean heeft me in ieder geval verrast. Ondanks dat er 3600 passagiers aan boord kunnen, heb ik geen enkel moment het gevoel van drukte gehad. Iedereen vindt zo wel zijn plekje om te genieten.

Waarom Royal Caribbean:

 

  • Fun & spektakel gegarandeerd: ijsshow, musical
  • Heel veel sporten: minigolf, flow rider, klimmuur,…
  • Lekkere maaltijden
  • Voor alle leeftijden
  • Zeer goede prijs kwaliteit verhouding