Oceania Marina

ScreenShot250

Wie houdt van rust aan boord, heerlijke gastronomie en een unieke service moet niet langer twijfelen met welke rederij ze moeten cruisen. Oceania cruises heeft momenteel 5 schepen van gemiddelde grootte.
Zo bezochten wij één van hun laatste schepen, de Marina. Dit schip is vanaf 2011 in de vaart en biedt plaats aan 1258 gasten. Wanneer je aan boord stapt heb je vooral een ruim gevoel. Geen drukte te bespeuren, enkel een oase van rust en een ongedwongen atmosfeer.

Aan boord kan je verschillende mooie ingerichte bars en restaurants terugvinden. Ieder in zijn eigen concept en sfeer. De materialen die gebruikt zijn, zijn warm en stijlvol en zorgen voor een prachtig kader. Marmer, kristal, prachtige houtsoorten en verscheidene tapijten kleden dit schip helemaal aan. Overal hangen er schilderijen en staan er elegante kunstwerken die je ogen de kost geven. Ook kan je niet naast de prachtige kristallen kroonluster in de Grand Dining Room kijken. De elegante  en klassieke lijn wordt doorgetrokken naar de hutten en suites. Deze zijn ruim en comfortabel. De badkamers hebben een bad, douche en toilet met al de nodige voorzieningen. Fijnproevers komen hier helemaal aan hun trekken. Hiervoor staan ze dan ook bekend en worden ze niet voor niets de rederij voor de ‘foodies’ genoemd.  De vele specialiteitenrestaurants zorgen ieder voor zich voor een culinair genot. Wil je zelf ook graag wat van hun kunsten leren, trek dan samen met de chef naar lokale marktjes en leer samen met hem een heerlijke maaltijd klaarmaken in het kookatelier.

Verwacht geen shows met kostuums en pluimen, veel lawaai en vele omroepen. Maar wel zangers, bands, prachtige live piano en viool, comedians enzo. Denk ook niet aan formele avonden waar smokings, avondkleedjes of een das verplicht zijn. Hier gaan ze voor comfort en mag je je verwachten aan een casual sfeer. Geniet in een stijlvolle comfortabele manier van dit prachtige schip en laat je verwennen van het begin tot het einde!

Waarom Oceania?

  • Middelgrote schepen met de nodige faciliteiten
  • Kleinere havens met lange verblijven in de haven
  • Culinair hoogstaand niveau
  • Persoonlijke uitmuntende service
  • Geen formele avonden
  • Non alcoholische dranken zijn inbegrepen
  • Rust aan boord