Rondreis Westkust USA


VIVA LAS VEGAS!

Omega Reizen stippelde voor jullie een prachtige rondreis langs de westkust van de Verenigde Staten uit. Met een afwisselend bezoek aan grotere steden als San Francisco en San Diego en Nationale Parken in het Westen geniet je van de vele facetten die deze streek rijk is.

Er bestaat geen beter land om een roadtrip te maken dan de Verenigde Staten. Als je er een auto huurt en de baan opgaat, klaar om van staat tot staat te trekken, zal je een gevoel van ultieme vrijheid ervaren.

Laat je meeslepen in deze prachtige reis en wij beloven u een perfecte match.

contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.
Download de folder hier!

 • Dag 1-3: San Franciso

  San Francisco, het culturele centrum van noorden van Californië, staat bekend om zijn mix van een mooie natuur, unieke cultuur en een bruisend stadsleven. De stad is verdeeld in 5 wijken zoals Fisherman’s Wharf, Union Square…die u kunt ontdekken door te klikken op ‘Regio’. Elke wijk biedt compleet ander gevoel en beleving van de stad. Je kan hier telkens een ruim aanbod van overnachtingsmogelijkheden terugvinden.

  Dag 3 – 4: Yosemite National Park

  Yosemite National Park heeft een oppervlakte van 3081 km² en strekt zich uit over de westelijke hellingen van de Sierra Nevada bergketen. Yosemite is gekend voor zijn spectaculaire granieten rotsen, watervallen, kristalheldere beekjes, Giant Sequoias en een biologische diversiteit. 95% van het park is wildernis. Yosemite Valley vertegenwoordigt slecht één procent van de totale oppervlakte van het park, maar waar de meeste bezoekers verblijven.

  Dag 4 – 5: Death Valley National Park

  http://www.hikespeak.com/img/DV/Natural_Bridge/NaturalBanner.jpg

  Death Valley is een Nationaal Park van ongeveer 7800km², met spectaculair woestijnlandschap, zeldzame wilde dieren, complexe geologie, ongerepte natuur en plaatsen van historisch en cultureel belang. Het is de droogste en warmste plaats in Noord-Amerika, op 86m onder de zeespiegel en hiermee de laagst gelegen plaats op het vasteland.

  Dag 5 – 6: Las Vegas

  http://www.claimfame.com/wp-content/uploads/2014/08/las-vegas-banner1.jpg

  Deze stad van glitter en glamour is een sprookjesland van extravagante hotels, amusement en casino’s. Je kan er eindeloos gokken, winkelen, dineren, shows bekijken en nachtclubs bezoeken. Het toerisme en de gokindustrie zijn de belangrijkste inkomsten voor Las Vegas.

  Dag 6 – 7 : Zion National Park

  Zion National Park wordt gekenmerkt door hoge plateaus, een doolfhof van smalle, diepe, zandstenen canyons en opvallende rotsen. Bezoekers van Zion wandelen over de canyonvloer en kijken omhoog, in plaats van naar beneden te kijken zoals in vele andere parken. De Zion Canyon Scenic Drive is een 10 km lange route in de canyon, eindigend in Temple Sinawava.

  Dag 7 – 8 : Page

  Page, de toegang tot Glen Canyon National Recreation en Lake Powell, is gelegen op Manson Mesa, op een hoogte van 1300m boven de zeespiegel en 180m boven Lake Powell. Gebouwd in 1957 als het Glen Canyon Dam bouwkamp, is Page nu een populaire uitvalsbasis voor uitstapjes naar Lake Powell.

  Dag 8 – 9 : Grand Canyon National

  http://www.california-tour.com/wp-content/uploads/2011/04/banner-L3-1-Grand-Canyon-man-Shutterstock-super.jpg

  Je kan Grand Canyon National Park bereiken vanaf de hoofdingang aan de South Rim en North Rim. De canyon’s westelijke rand is ook toegankelijk via wegen door het Hualapai Indian Reservation. Alternatieven voor de accommodaties in het park zijn er in naburige steden zoals Tusayan, Cameron, Meadview en Gray Mountain.

  Dag 9 – 10 : Lake Havasu

  Lake Havasu City is gelegen aan de oevers van een groot stuwmeer achter Parker Dam aan de Colorado River, op de grens tussen Californië en Arizona. De schilderachtige kustlijn van Lake Havasu State Park is een ideale plaats om te kamperen, wandelen in de natuur, mooie stranden, vissen, varen en andere watersporten. De stad is ook ideaal om te overnachten als tussenstop op weg van  Los Angeles naar Grand Canyon National Park Area of omgekeerd.

   

  Dag 10 – 11 : Palm Springs

  http://www.andrewharper.com/sites/default/files/imagecache/Region_Rotator/SiteImages/REGIONS/North_America_%5bID_2%5d/United_States_%5bID_414%5d/California_%5bID_426%5d/Palm_Springs_%5bID_432%5d/PalmSprings_New.jpg

  Palm Springs staat bekend als ‘America’s premier desert resort’ in de Coachella Valley van de California Desert. Het warme, droge klimaat is een geliefd toevluchtsoord in de winter en voor vele Hollywood beroemdheden. Dankzij de uitstekende golfbanen is Palms Springs een mekka geworden voor golfers.

   

  Dag 11 – 13 : San Diego

  http://www.travness.com/wp-content/uploads/2014/10/seaworld-san-diego-1024x372.jpg

  San Diego ligt aan de kust van de Stille Oceaan in het zuiden van Californië, aan de Mexicaanse grens. Het is de tweede grootste stad in Californië. Omdat de stad redelijk groot is werd deze opgesplitst in verschillende gebieden zoals Downtown, La Jolla, Old Town/Mission Valley,…

   

  Dag 13 – 15 : Huntington Beach

  Huntington Beach, bekend als ‘Surf City’, ligt op 50 km ten zuidoosten van Los Angeles International Airport. De Main Street en Pier zijn de favoriete plaatsen voor de lokale bevolking en toeristen. Huntington Beach biedt overnachtingsmogelijkheden in iedere stijl en budget.

  Gebeten? Benieuwd? We vertellen u graag meer over onze troeven op Amerika. Maak een afspraak bij ons …


 • Prijs €1359 per persoon

  Inbegrepen:
  • 14 Hotelovernachtingen volgens programma of gelijkw. op basis van logies incl. tax
  • Huurwagen cat ac van dag 3 tem 15
  Niet Inbegrepen:
  • Annulatieverzekering
  • Tips en toegangsgelden
  • Niet vermelde maaltijden en dranken

   


 • • Internationaal paspoort nog minimum 6 maanden geldig na retour.
  • ESTA Visum
 • Dag 1-03   – San Francisco – Fusion Hotel
  Dag 3-04   – Yosemite NP – Yosemite View Lodge
  Dag 4-05   – Death Valley – Furnace Creek Ranch
  Dag 5-06   – Las Vegas – New York New York
  Dag 6-07   – Zion NP – Cable Mountain Lodge
  Dag 7-08   – Page – BW Plus at Lake Powell
  Dag 8-09   – Grand Canyon NP – Canyon Plaza Resort
  Dag 9-10   – Lake Havasu City – Heat Hotel
  Dag 10-11 – Palm Springs – Riviera Resort
  Dag 11-13 – San Diego – Bahia Resort
  Dag 13-15 – Huntington Beach – Shorebreak Hotel

 • Knipsel